@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 黑天使招細妹/女朋友

2008-5-4 12:04 kid333
黑天使招細妹/女朋友

黑天使招細妹/女朋友
我係黑天使Kid仔
想招細妹/女朋友
最好13歲或以上啦
我個人表面好淫...
其實係有原因家...有過一段好慘的經歷呢...等大家熟d先同你講....
我依家20歲...,但係個樣似20幾歲....
好想搵一個真心關心我愛鍚我的細妹/女朋友
講明先....我真係唔係好人!

希望你會Add我MSN啦
MSN: [email][email protected][/email]
[img]http://i101.photobucket.com/albums/m48/henrychan711/Tony.jpg[/img]

2008-5-4 22:33 千之豬
[quote]Originally posted by [i]kid333[/i] at 2008-5-4 12:04 PM:
黑天使招細妹/女朋友

黑天使招細妹/女朋友
我係黑天使Kid仔
想招細妹/女朋友
最好13歲或以上啦
我個人表面好淫...
其實係有原因家...有過一段好慘的經歷呢...等大家熟d先同你講....
我依家20歲...,但係 ... [/quote]
[color=Red]""我個人表面好淫...
其實係有原因家...有過一段好慘的經歷呢...""[/color]

唔好將你淫o既一面正當化

2008-5-4 23:14 simon1014
[quote]Originally posted by [i]kid333[/i] at 2008-5-4 12:04 PM:
黑天使招細妹/女朋友

黑天使招細妹/女朋友
我係黑天使Kid仔
想招細妹/女朋友
最好13歲或以上啦
我個人表面好淫...
我依家20歲...,但係 ... [/quote]

上黃頁招會快d.....~~

2008-5-5 02:06 la柑
你想與未成年少女發生  聖痕遺?@O@

2008-5-5 02:09 千之豬
[quote][color=Red]我依家20歲...,但係個樣似20幾歲....[/color][/quote]

你個樣似未成年啵~ :haha2:

2008-5-5 11:59 傻星
[color=Red]我個人表面好淫...
其實係有原因家...有過一段好慘的經歷呢...等大家熟d先同你講....[/color]

好好笑..
我飲緊水.....差d噴...:titter2:
實際上..5淫?

表面似色狼.實際係綿羊0.0?

點解講d 野好似.帶人遊花園........?

btw.nice to meet u=]

2008-5-5 23:47 邱比凸*
=口=你似14歲d花令仔..
表面上好淫,
姐係成q日講淫野啦。
但實際唔淫,
比你吹到飛起。
(潛水員n號特別為你留言)

2008-5-6 01:17 HO-NIKKI
心理學上你咪將你既行為合理化左 -_-

2008-5-6 01:19 千之豬
[quote]Originally posted by [i]HO-NIKKI[/i] at 2008-5-6 01:17 AM:
心理學上你咪將你既行為合理化左 -_- [/quote]

在生理學上~ 其實是很不合理 :35:

頁: [1]
查看完整版本: 黑天使招細妹/女朋友