@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 原來依個女仔甘無禮貌~

2008-3-11 19:56 bigeyeson
大家依個女仔好撚串嫁好無禮貌....
我剛剛同佢d對答...私吾靚仔都吾駛甘

大眼仔 說:
好例
[a=1][c=21]`_糖 BABE;]<3LUV U 1314![/c=13][/a] 說:
?
大眼仔 說:
食左野沒
[a=1][c=21]`_糖 BABE;]<3LUV U 1314![/c=13][/a] 說:
你可5可以轉左你張相丫
大眼仔 說:
點解?
好5掂-.-
大眼仔 說:
................
大眼仔 說:
甘直接..
-.-
大眼仔 說:
甘都吾駛要求人地換嫁嗎
大眼仔 說:
妳可以delete我 吾同我傾都得
大眼仔 說:
如果真係甘既話
真系好5得-.-
仲話大眼..邊忽大?
大眼仔 說:
妳影相都會有吾得既時候
得過你先拉
大眼仔 說:
..............
7到冇朋友咪你尼D囉..凸
大眼仔 說:
...........

2008-3-11 21:55 samro
佢會唔會俾人開左個acc

2008-3-11 22:22 ___ken___
我覺得張相條女有d哨牙!:haha2::haha2::titter2::titter2:

2008-3-11 23:34 °◆貴族×准
個女仔咁熟口面ge- -

2008-3-12 15:21 la柑
好熟口面....印象中好似仲有佢MSN...=W="

2008-3-12 17:21 清風朗月谷
o靚妹一個

2008-3-12 18:11 bigeyeson
[quote]Originally posted by [i]samro[/i] at 2008-3-11 09:55 PM:
佢會唔會俾人開左個acc [/quote]

我都有諗過...不過又吾似~

2008-3-13 02:37 傻星
首先.好多謝你既發帖..
但.呢度係會員.貼圖.你可否先張貼你的照片先呢^^?

而你所貼的圖.正是ktz 其中1名會員.
雖然5知你地有咩過節.
但都係果句.
會員貼圖.緊係要有你張相啦~XDD
你地既..私事.我係5會干預.
主題先關閉..你改番..有你張相..就得.5該你~

頁: [1]