@KTzone » 消閒 - 論壇遊戲2012 » 戲飛大贈送活動意見及分享

2011-4-14 13:00 sinta
戲飛大贈送活動意見及分享

想聽下各位對優先場戲飛大贈送活動有咩意見
例如:
有邊一類型電影會比較有興趣?
遊戲得主觀看後有甚麼感想?
有咩方法可以提高各會員對此活動的興趣?
另外我們亦歡迎各得奬會員將奬品拍照後上載與大家分享?

2011-4-17 13:38 婉╳婉
我覺得送戲飛幾好呀~咩類型電影都無乜所謂...
不過有時會係指定戲院就唔係咁好~

2011-5-6 01:31 tedwong
之前4月比較多卡通,通常優先場都在早上,因工作比較難就時間。
從瀏覽人數可知很多人都對此活動有興趣,不過,換取戲票所需要的威望比較高,
並不是普通會員可以擁有的。 所以最後有參加問答的會員都偏向少。
可考慮減低威望要求。

我之前都有去睇過幾場~特別復活反斗王,因為是首映,很滿意~~

2011-5-8 00:38 Kwan∼
有邊一類型電影會比較有興趣?
[color=Cyan]戲飛可自選睇咩戲就好喇[/color]
遊戲得主觀看後有甚麼感想?
[color=Cyan]即係睇完一定要寫影評?[/color]
有咩方法可以提高各會員對此活動的興趣?
[color=Cyan]有獎品d人一定有興趣,不過要搵d野考下佢地或者出post[/color]:37:
另外我們亦歡迎各得奬會員將奬品拍照後上載與大家分享?
[color=Cyan]每期會有不同的獎品?唔係交收獎品既時候影埋?[/color]

2011-5-12 18:44 sinta
如果會員方便可以寫影評
但其實只和其餘會員分享該片,例如:好不好看
該戲值得你推薦給其餘會員或朋友嗎?

2011-5-28 16:46 靈異王
我個人意見,唔好牽涉實物好d

2011-6-12 20:41 yiboran
评论

弄点实在的好点

2013-10-14 15:02 mojianxi
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-11-23 14:57 laiba123

2021-3-11 04:25 外送茶賴dd963
+LINE:dd963 #台中外 送 茶 #台北外 送 茶 #高雄外 送 茶

頁: [1]